BESPLATNO SAVETOVANJE O OBAVEZAMA IZ OBLASTI ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE

Nacionalni centar za održivi razvoj NACOR je pokrenuo projekat informisanja i savetovanja privrednih subjekata o obavezama iz oblasti zaštite životne sredine, prema zahtevima međunarodnog standarda ISO 14001:2015, uključujući i relevantnu zakonsku regulativu.

 

Usluga koju vam tom prilikom nudimo jeste dolazak naših stručnih konsultanata iz oblasti ekologije i energetske efikasnosti u vašu organizaciju i prezentacija obaveza i koristi od primene zahteva standarda odgovornim licima.

 

Tom prilikom, biće sprovedena i usmena analiza stanja koja će rezultirati pisanim izveštajem o mogućnostima za poboljšanja i potrebama vaše organizacije u pogledu zaštite životne sredine.

 

Projekat je besplatan, višestruko koristan za vas, ali i vremenski ograničen i usmeren na teritoriju Srbije.

 

Ukoliko ste zainteresovani da se sastanak održi u vašoj organizaciji, i da se tom prilikom sprovede analiza stanja, molimo vas da vašu prijavu pošaljete na info@nacor.rs i navedete vaše statusne podatke, lokaciju za sastanak i datume kada se raspoloživi, a naši konsultanti će Vas kontaktirati u najkraćem roku radi detaljnijih dogovora.

KONTAKT

Telefoni za informacije:

065 636 0 636

066 96 99999

 

E-mail: info@nacor.rs