Video prilozi

Obuka "ISO 9001:2015"

NACOR je angažovan na spovođenju stručne obuke o zahtevima, implementaciji i proveravanju sistema menadžme kvalitetom u skladu sa zahtevima nove verzije standrada ISO 9001:2015 od starne Kuehne + Nagel Groupe. 

Kraj "Mice ubice“ iza šaltera: Osmeh i "Dobar dan"

Na ovaj način započinje prilog B92 o efektima ISO standardizacije u OU Ruma. Iako se standardizacijom uređuje unutrašnja struktura organizacije i poboljšava upravljanje svim aktivnostima, rezultati su vidljivi za sve korisnike usluga, u ovom slučaju - građane Ruma. Ceo prilog možete pročitati na sledećem LINKU.

Dodela sertifikata ISO 9001

 

Dodela sertifikata ISO 9001:2008 u OU Ruma nakon okončane implementacije i sertifikacije. 

 

Implementaciju Sistema upravljanje kvalitetom je sproveo Nacionalni centar za održivi razvoj - NACOR, dok je sertifikaciju izvršio Centar za sertifikaciju i nadzor CESNA - član međunarodne akreditovane ICDQ grupacije iz Španije.

Radni sastanak povodom uvođenja ISO 9001 Sistema menadžmenta kvalitetom u lokalnu samoupravu Srbobran

U ponedeljak, 18.03.2013. održan je sastanak članova NACOR-a i poslovne mreže "Zajedno" sa Predsednikom opštine Srbobran radi definisanja daljeg toka implementacije sistema menadžmenta kvalitetom i sistematizacije i optimizacije Opštinske uprave Srbobran

Predsednik opštine Srbobran o implementaciji ISO 9001:2008

NACOR u emisiji "Farma" 

 U Farmi 582 između ostalog možete pogledati, u kakvoj je kondiciji pšenica na početku februara, na šta treba obratiti pažnju prilikom rezidbe jabuke, kako izgleda priča kadija te tuži kadija ti sudi - na banatski način, zbog čega zamire interesovanje poljoprivrednika za uvođenje GLOBAL GAP standarda i kako sertifikacija može da se uradi sa manje troškova

II redovni sastanak sa predstavnicima udruženja

06.11.2012 Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić održao je drugi redovni sastanak sa predstavnicima udruženja preduzetnika u sali Jugoslavija, Palata Srbije.

Sastanku su prisustvovali predstavnici NACOR-a.

NACOR na konferenciji "Kako Srbija da poveća izvoz hrane?"